Περισσότερα ακόμα εδώ

υποψήφιος Δήμαρχος κ. Γιάννης Κασσαβός

Προγραμματισμένη επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα στο Δήμο Αχαρνών ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Γιάννης Κασσαβός με αντιπροσωπεία από την Δημοτική Παράταξη ΑχαρΝΑΙ-Ενεργοί Πολίτες και αντήλλαξαν με τους εργαζόμενους και δημότες ευχές για το Αγιο Πάσχα.







Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός στο Kontra Channel

Ο επικεφαλής της παράταξης ΑχαρΝΑΙ -- Ενεργοί Πολίτες και υποψήφιος Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός στο Kontra Channel καλεσμένος της εκπομπής "Δημοτικές Εκλογές 14".










Συνάντηση με το Παράρτημα Αχαρνών της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας

Προγραμματισμένη επίσκεψη πραγματοποίησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της Παράταξης "ΑχαρΝΑΙ- Ενεργοί Πολίτες", με μέλη του ΔΣ του Παραρτήματος Αχαρνών της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας. 

Ανεκτίμητη η κοινωνική προσφορά της "ΑΡΩΓΗΣ"


Επίσκεψη στο κέντρο Διημέρευσης "Αρωγή" που λειτουργεί στο Δήμο Αχαρνών πραγματοποίησε οεπικεφαλής της παράταξης ΑχαρΝΑΙ – Ενεργοί Πολίτες και υποψήφιος Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός,συνοδευόμενος από υποψήφιους συμβούλους της παράταξης.

ΑχαρΝΑΙ - Ενεργοί Πολίτες spot

Οι Υπ. δημοτικοί σύμβουλοι: Ζάχαρης Μπάμπης, Κεχρή Σωτηρία, Παγώνα Ηρώ, Παντελιά Έυαγγελία (Έυη), Τουλκαρίδης Βαγγέλης παρουσιάζουν τις προτάσεις τους. Παρότρυνση του κόσμου από Γιάννη Κασσαβό για συμμετοχή του κόσμου στις Δημοτικές Εκλογές.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...