Περισσότερα ακόμα εδώ

Αποσύρθηκαν τα κεφτεδάκια της ΙΚΕΑ επειδή …χλιμίντριζαν!


Μετά την αποκάλυψη ότι κρέας αλόγου εντοπίστηκε σε κεφτεδάκια που παρασκευάζει ο σουηδικός όμιλος IKEA στην Τσεχία, η αλυσίδα επίπλων ανακοίνωσε ότι σταμάτησε να πωλεί το εν λόγω προϊόν στα 17 υποκαταστήματά της στη Σουηδία.

Για να τελειώνουμε με την ακμή μια για πάντα δοκιμάστε τα αιθέρια έλαια...


Η αρωματοθεραπεία είναι χρήσιμος σύμμαχος στην καταπολέμηση της ακμής. Ο λόγος είναι απλός : τα αιθέρια έλαια επιτίθενται στους διάφορους παράγοντες που την δημιουργούν...

Πληρωμές στη ΔΕΗ χωρίς το «χαράτσι» - Διαβάστε ολόκληρη τη δικαστική απόφαση

Φωτογραφία: Πληρωμές στη ΔΕΗ χωρίς το «χαράτσι» - Διαβάστε ολόκληρη τη δικαστική απόφαση

Εντολή στα κατά τόπους υποκαταστήματα της ΔΕΗ να δέχονται την πληρωμή λογαριασμών χωρίς... 

το "χαράτσι" για τα ακίνητα, έδωσε η διοίκηση της επιχείρησης.
 
Με αφορμή την απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου της Αθήνας που έκρινε παράνομη την είσπραξη του τέλους ακινήτων (ΕΕΤΗΔΕ) μέσω των λογαριασμών ρεύματος, η ΔΕΗ διαχωρίζει το τέλος από τον λογαριασμό και βρίσκεται σε συζήτηση με το υπουργείο Οικονομικών, προκειμένου να βρεθεί οριστική λύση στο πρόβλημα.
 
Σημειώνεται, ότι το Συμβούλιο της Επικρατείας έχει κρίνει αντισυνταγματική τη διακοπή ρεύματος για μη πληρωμή του τέλους, αλλά έκρινε κατά πλειοψηφία συνταγματικό το "χαράτσι".
 
Ωστόσο, το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών, με την υπ' αριθ. 1101/2012 απόφασή του, έκρινε αντισυνταγματική τόσο την επιβολή του τέλους – καθώς δεν λαμβάνει υπόψη του τη φοροδοτική ικανότητα του ιδιοκτήτη του ακινήτου – όσο και την είσπραξή του από τη ΔΕΗ, λόγω αναρμοδιότητας, αλλά και την διακοπή της ηλεκτροδότησης.
 
Για την ιστορία, την απόφαση εξέδωσαν οι δικαστές Αικατερίνη Σπηλιωτοπούλου, πρόεδρος Πρωτοδικών, Μαρία Βολίκα, Πρωτοδίκης – Εισηγήτρια, Κωνσταντίνα Λουκαδάκου, δικαστική Πάρεδρος.
 
Τις καταναλωτικές ενώσεις εκπροσώπησε ο δικηγόρος, Ιωάννης Μυταλούλης.

directNEWS

Εντολή στα κατά τόπους υποκαταστήματα της ΔΕΗ να δέχονται την πληρωμή λογαριασμών χωρίς...

Κινέζικο φυτό σκοτώνει τον καρκίνο σε 40 ημέρες..!

Ένα ελάχιστα γνωστό φυτό με ένα πραγματικά περίεργο όνομα κάνει τώρα πρωτοσέλιδα ως δολοφόνος του καρκίνου, με την ένωση του φυτού εξαφανίστηκαν οι όγκοι σε ποντίκια με καρκίνο του παγκρέατος. 

Γνωστό ως η «βροντή του θεού της αμπέλου» ή lei gong teng, το κινεζικό φυτό έχει ενσωματωθεί στην κινεζική ιατρική και έχει χρησιμοποιηθεί για αιώνες για την αποκατάσταση, υπό ορισμένες προϋποθέσεις όπως η ρευματοειδής αρθρίτιδα. Σύμφωνα με τη νέα έρευνα από το Πανεπιστημίου του Τεκτονικού

Τα μικρόβια του ψυγείου .


Πριν από λίγο καιρό, μία νέα μελέτη έδειξε ότι τα συρτάρια φρούτων και λαχανικών των οικιακών ψυγείων περιέχουν βακτήρια σε επίπεδα έως… 785 φορές υψηλότερα από το όριο ασφαλείας – με επικίνδυνα μικρόβια όπως το e. coli, η σαλμονέλα και η λιστέρια να κάνουν αληθινό… πάρτι ανάμεσα στις ντομάτες, τα αγγούρια και τα κεράσια μας.

10 πράγματα που δε γνωρίζατε για τον ύπνο


Σε πολλούς από εμάς αρέσει ο υπνος, αλλά πόσα πολλά ξέραμε για αυτόν;

Ας το αναλύσουμε!

1. Ο τρόπος που κοιμάσαι

Δεν χρειάζεται να κάνεις δίαιτα για να αδυνατίσεις. Απλά να ακολουθήσεις αυτούς τους 10 κανόνες



Αν δεν μπορείς να κάνεις μια συγκεκριμένη δίαιτα -για πολλούς και διάφορους λόγους, μην απογοητεύεσαι. Δεν είναι απαραίτητο να ακολουθείς συγκεκριμένο μενού για να χάσεις κιλά, αλλά αρκεί να τηρήσεις κάποιους βασικούς κανόνες... 

Νύφη φοράει απίστευτα προκλητικό νυφικό! Τώρα αυτόν το γαμπρό τον λες τυχερό ή άτυχο; (φώτο)


Υπάρχουν πολλές συζητήσεις σχετικά με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα που έχει να  παντρευτείς μια Ρωσίδα. Εδώ είναι ένα παράδειγμα που κάποιος το έκανε, ωστόσο, είναι μια θετική ή μια αρνητική απόφαση;

Αυτή η νύφη είναι γυμνή; Λοιπόν, σχεδόν. Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...