Περισσότερα ακόμα εδώ

Τι θεωρούν ως κέρατο οι άντρες και τι οι γυναίκες; ...

Μία έρευνα προσπάθησε να βάλει σε τάξη τα συναισθήματα αντρών και γυναικών σχετικά με την απιστία και εμείς ανοίξαμε μάτια και αυτιά για να μάθουμε.

Αυτό που υποψιαζόσασταν τόσο καιρό ισχύει.
Ο καλός σας όντως κοιτάει πού και πού τις άλλες κυρίες καθώς είναι στη φύση των αντρών να αλληθωρίζουν (έτσι μάθαμε) και εάν πρόκειται κάποτε στη ζωή του να σας στολίσει με κάποιου είδους κέρατο να ξέρετε θα το κάνει καθαρά σεξουαλικά.

Έτσι μπορείτε να αποφύγετε την «παγίδα» των τεκμηρίων

Με την επίκληση εισοδημάτων παρελθόντων ετών, οι πολίτες μπορούν να αποφύγουν την «παγίδα» των τεκμηρίων, αρκεί, όμως, τα εισοδήματα αυτά να...έχουν αποδεδειγμένα φορολογηθεί ή έχουν απαλλαγεί νόμιμα από τον φόρο.

Τη δυνατότητα αυτή των φορολογουμένων, υπενθυμίζει το υπουργείο Οικονομικών, απαντώντας, με σχετική εγκύκλιό του, σε ερώτημα...

10 καλά της μπύρας που δεν ήξερες ότι υπάρχουν

Ψάχνεις έναν ακόμα λόγο για να απολαύσεις μια παγωμένη μπύρα; Σου δίνουμε δέκα! Διάβασέ τους.

Για πολλά χρόνια οι λάτρεις του κρασιού το απολάμβαναν χωρίς ενοχές, αφού έχει αποδειχτεί ότι προστατεύει από τις καρδιαγγειακές παθήσεις.
Όπως δείχνουν όμως πρόσφατες μελέτες, μάλλον ήρθε η ώρα να απενοχοποιηθεί και η μπύρα, χάρη στα πολλαπλά οφέλη της: από τη μείωση του κινδύνου οστεοπόρωσης μέχρι την πρόληψη από το διαβήτη και την άνοια, σύμφωνα με το metrogreece.gr

Τζαμπατζήδες τέλος στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

«Τζαμπατζήδες» τέλος στα Μέσα Μαζικής ΜεταφοράςΤο υπουργείο Μεταφορών είναι έτοιμο να βάλει τέλος στη δράση των τζαμπατζήδων που...
μετακινούνται με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς - Τραμ, Μετρό, ΗΣΑΠ, λεωφορεία και τρόλει-. 

Ιδού ποιοι "φουσκώνουν" τις τιμές σε βενζίνη και πετρέλαιο θέρμανσης!

Πολλοί αναρωτιούνται γιατί η βενζίνη (αμόλυβδη) έχει φτάσει να πωλείται σχεδόν δύο ευρώ το λίτρο και γιατί το πετρέλαιο θέρμανσης θα πωλείται 1,40 ευρώ από τον ερχόμενο μήνα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...