Περισσότερα ακόμα εδώ

Σβήσε τη δίψα σου και χωρίς νερό


Ποια είναι τα υποκατάστατα
Το νερό είναι το σημαντικότερο συστατικό του ανθρώπινου οργανισμού. Το γεγονός αυτό γίνεται εύκολα αντιληπτό, αν αναλογιστούμε ότι αποτελεί το 60% του σωματικού βάρους ενός ενηλίκου. Κατέχει ζωτικό ρόλο στη μεταφορά των θρεπτικών συστατικών, την ομαλή λειτουργία των οργάνων του ανθρώπινου οργανισμού αλλά και στη θερμορύθμισή του!

Η απίστευτη αλήθεια για τα τουρκικά σίριαλ!


Τελικά δεν είναι όλα ακούμε αστικοί μύθοι ή θεωρίες που κινούνται στη σφαίρα της φαντασίας.
Σε ένα πολύ ενδιαφέρον δημοσίευμα που μας εστάλη αναφέρονται τα ακόλουθα άκρως αποκαλυπτικά:

Συγκεκριμένα, είχε ακουστεί στο παρελθόν ότι οι τουρκικές εταιρίες παραγωγής, απαγόρευαν στα ελληνικά κανάλια που έπαιζαν τα σίριαλ, να

Ποιες τροφές μας βοηθούν να αποκτήσουμε επίπεδη κοιλιά;

Ποιες τροφές μας βοηθούν να αποκτήσουμε επίπεδη κοιλιά;Δοκιμάστε να τις καταναλώνετε σταθερά μαζί με τη γυμναστική σας και θα δείτε εντυπωσιακά αποτελέσματα!
Εκτός από τη γυμναστική υπάρχουν και ορισμένες τροφές που βοηθούν στο να κρατήσετε επίπεδο το στομάχι σας. Οι ακόλουθες τροφές, είτε βοηθούν στην καλύτερη και ταχύτερη πέψη, είτε ενισχύουν την καύση του λίπους στην περιοχή της κοιλιάς.

Κοιλιοπλαστική: Όλα όσα σας ενδιαφέρουν!


Η κοιλιοπλαστική είναι μια σημαντική χειρουργική επέμβαση που στοχεύει στο να αφαιρέσει το υπερβολικό δέρμα και το λίπος από την περιοχή της κοιλιάς και της μέσης, και να συσφίξει τους κοιλιακούς μύες. Η συγκεκριμένη επέμβαση μειώνει το μέγεθος της κοιλιάς και βελτιώνει το σχήμα της. Οι γιατροί τονίζουν ότι δεν πρέπει η συγκεκριμένη επέμβαση να θεωρείται ως μέθοδος απώλειας βάρους, αλλά εφαρμόζεται σε γυναίκες και άνδρες που έχουν μεγάλη συγκέντρωση λίπους στην κοιλιά και έντονη χαλάρωση του δέρματος στη συγκεκριμένη περιοχή.
Τα βασικότερα αίτια που οδηγούν σε μια αντιαισθητική κοιλιά, είναι η παχυσαρκία σε συνδυασμό με την καθιστική ζωή, οι μεγάλες διακυμάνσεις του βάρους και οι πολλαπλές εγκυμοσύνες. Με την υγιεινή διατροφή και την άσκηση η εικόνα της κοιλιάς βελτιώνεται αισθητά, στις περιπτώσεις όμως που έχουν ήδη εγκατασταθεί αλλοιώσεις στην κοιλιακή χώρα, η κοιλιοπλαστική είναι η λύση. Η κοιλιοπλαστική δίνει ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα στην περιοχή της κοιλιάς αφήνοντας ένα σημάδι το οποίο καλύπτεται από τα ρούχα, το μαγιώ, ακόμα και τα string εσώρουχα. Η συγκεκριμένη επέμβαση είναι ιδιαίτερα χρήσιμη στις γυναίκες, που μέσω πολλών εγκυμοσύνων, το δέρμα και οι κοιλιακοί μυς τους έχουν χαλαρώσει πέραν του σημείου που μπορούν να επανέλθουν σε κανονικό επίπεδο.
Η επέμβαση πραγματοποιείται με γενική αναισθησία και αφορά άνδρες και γυναίκες που ενοχλούνται από μεγάλη παχιά κοιλιά ή χαλαρό κοιλιακό δέρμα, τα οποία δεν φεύγουν με τη δίαιτα ή την άσκηση. Ειδικά για τις περιπτώσεις των γυναικών που προγραμματίζουν μελλοντική εγκυμοσύνη η κοιλιοπλαστική δεν ενδείκνυται καθώς κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης το δέρμα και οι μύες πάλι θα καταπονηθούν με αποτέλεσμα να ξαναπαρουσιάσουν χαλάρωση μετά τη γέννα. Μετά από εγκυμοσύνη θα πρέπει να μεσολαβήσουν τουλάχιστον 6 μήνες για να γίνει με ασφάλεια η κοιλιοπλαστική επέμβαση.
Ο πόνος της κοιλιοπλαστικής είναι μέτριος και αντιμετωπίζεται με παυσίπονα. Ο ασθενής θα νοσηλευτεί για 2-3 ημέρες ανάλογα με την περίπτωση και τα ράμματα αφαιρούνται συνήθως 15 μέρες μετά το χειρουργείο. Η σωματική άσκηση επιτρέπεται τουλάχιστον 4 εβδομάδες μετά την επέμβαση ενώ συνήθως ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει στη εργασία του μέσα σε 2 εβδομάδες.
Σε κάθε περίπτωση ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να απευθυνθεί σε εξειδικευμένο πλαστικό χειρούργο και να συζητήσει μαζί του τις προσδοκίες του από την επέμβαση. Ο γιατρός μετά από μελέτη της κάθε περίπτωσης θα κατευθύνει και θα συμβουλεύσει τον ασθενή με τον καταλληλότερο τρόπο. 

Φάρμακα της φύσης


Φάρμακα της φύσης Πρόκειται για πολύ γνωστά φυτά, τα οποία χρησιμοποιούνται ευρέως στην μαγειρική.

Τα εν λόγω φυτά δεν νοστιμίζουν απλά το φαγητό αλλά ωφελούν και τον οργανισμό μας, καθώς χρησιμοποιούνται και ως φάρμακα της φύσης για τον άνθρωπο, όπως θα διαβάσετε παρακάτω:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...