Περισσότερα ακόμα εδώ

Tips για να δίνετε τα πιο δροσερά φιλιά!

  Δεν υπάρχει τίποτα πιο δροσερό το καλοκαίρι από αλμυρά φιλιά κάτω από τον ήλιο, ή βραδινά φιλιά με συνοδεία cocktail. Όταν όλα συντελούν: εσύ, το αγόρι σου, η μουσική, το τοπίο, η διάθεση... καλό είναι, λοιπόν, για να μην έχουμε παρατράγουδα να φροντίζουμε την φρασκάδα της αναπνοής μας. Τι μπορεί να τη χαλάσει;

Ιδέες και επίδειξη διπλώματος πετσέτας.3













Από τον

Luigi Spotorno

Μάθετε πως να διπλώνεται την πετσέτα σ' ένα δείπνο για να εντυπωσιάσετε

τους καλεσμένους σας

Χωρίς οφέλη γνωστά αθλητικά είδη και ενεργειακά ποτά

 Τα οφέλη για το αθλούμενο ευρύ κοινό που διαφημίζονται ότι προσφέρουν ποικίλα επώνυμα προϊόντα, όπως αθλητικά παπούτσια, ειδικά αθλητικά ρούχα, ενεργειακά ποτά και συμπληρώματα διατροφής, συχνά δεν αποδεικνύονται από σχετικές ιατρικές μελέτες.

Αυτό υποστηρίζει μία βρετανική έρευνα, η οποία έρχεται να απομυθοποιήσει σε ένα βαθμό τους ισχυρισμούς των κατασκευαστριών εταιριών, οι οποίοι φαίνεται πως ανήκουν όχι σπάνια στη σφαίρα περισσότερο του μάρκετινγκ παρά των πραγματικών δεδομένων.

ΣΟΚ: Βίαιος θάνατος 17χρονης από βαφή μαλλιών


  • 2932
     



sok viaios thanatos 17xronis apo vafi mallion 1 315x236 250x180 ΣΟΚ: Βίαιος θάνατος 17χρονης από βαφή μαλλιώνΈνας αγωνιώδης θάνατος που κράτησε λίγα δευτερόλεπτα ήταν η τελευταία ανάμνηση για ένα 17χρονο κορίτσι στη Σκωτία, το οποίο φέρεται να έπαθε αλλεργικό σοκ και κατέρρευσε 20 μόλις λεπτά αφότου έβαψε τα μαλλιά της.
Όπως αναφέρει η Daily Mail, η Τάμπαθα ΜακΚόρτ βρισκόταν στο σπίτι της φίλης της Χίθερ Γκούντχολ στο Λάναρκσαϊρ – όπου συνήθιζε να πηγαίνει πολλές φορές, κυρίως τα Σαββατοκύριακα – και αφού είχε βάψει τα μαλλιά της, καθόταν στο σαλόνι και έβλεπε τηλεόραση.

Καφές κατά Πάρκινσον

Καφές κατά ΠάρκινσονΠροηγούμενες μελέτες έχουν δείξει ότι όσοι καταναλώνουν πολλή καφεΐνη, είναι λιγότερο πιθανό να αναπτύξουν τη νόσο...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...