Περισσότερα ακόμα εδώ

Laser Αποτρίχωση. Πώς λειτουργεί


Αμαλίας Τσιατούρα Shape MagazineΗ laser αποτρίχωση κάνει το όνειρό σας πραγματικότητα! Φανταστείτε πόσο πιο εύκολη θα ήταν η ζωή σας χωρίς την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα. Ξεχάστε πια το κερί, το ξυράφι, τις αποτριχωτικές κρέμες και μηχανές. Το Cosmetic Derma Medicine, ως εξειδικευμένο πρότυπο κέντρο Δερματολογίας και Πλαστικής Χειρουργικής, προσφέρει όλο το φάσμα των σύγχρονων θεραπειών laser, με πιο δημοφιλή τη laser           αποτρίχωση


Πώς λειτουργεί το laser αποτρίχωσης

Στο κέντρο μας χρησιμοποιούμε τελευταίας γενιάς Alexandrite laser αποτρίχωσης (αλεξανδρίτης) που είναι και το αποτελεσματικότερο laser αποτρίχωσης. Το laser αυτό εκπέμπει μήκος κύματος στα 755 nm που απορροφάται επιλεκτικά από τη μελανίνη της τρίχας. Με τη laser αποτρίχωση, επιτυγχάνεται θερμική καταστροφή του θυλάκου της τρίχας (επιλεκτική φωτοθερμόλυση), χωρίς να επηρεάζονται οι γύρω ιστοί. Η laser αποτρίχωση με το τελευταίας γενιάς σύστημα Alexandrite laser “Candela Gentle Lase”, χάρη στους δύο διαφορετικούς μηχανισμούς ψύξης που περιέχει είναι μια εντελώς ανώδυνη και απλή διαδικασία.

Πότε πρέπει να γίνεται laser αποτρίχωση

Η laser αποτρίχωση γίνεται συνήθως για αισθητικούς λόγους. Υπάρχουν όμως και ιατρικοί λόγοι που επιβάλλουν τη laser αποτρίχωση. Συχνά μετά από ξύρισμά, κερί ή αποτριχωτικές μηχανές δημιουργείται θυλακίτιδα (σπυράκια). Στην περίπτωση αυτή η laser αποτρίχωση είναι επιβελβημένη για να μην μείνουν μόνιμα σημάδια στις περιοχές αυτές. Επίσης σε περιπτώσεις ευρυαγγειών στα κάτω άκρα ή ερεθισμών μετά από κερί ή αποτριχωτικές κρέμες, η laser αποτρίχωση είναι η μόνη λύση. Σε υπερτρίχωση ή δασυτριχισμό λόγω ορμονικών διαταραχών, είναι η μόνη που μπορεί να εγγυηθεί μόνιμα αποτελέσματα. 

Συνεδρία laser αποτρίχωσης

Πριν τη συνεδρία laser αποτρίχωσης οι τρίχες θα πρέπει να έχουν μήκος 2-3 mm. Ο ιατρός σαρώνει με το laser όλη την έκταση της περιοχής. Χάρη στα δύο συστήματα ψύξης, η συνεδρία της laser αποτρίχωσης είναι πρακτικά ανώδυνη και εύκολη διαδικασία. Οι συνεδρίες laser αποτρίχωσης επαναλαμβάνονται κάθε 2 περίπου μήνες και συνήθως απαιτούνται 5-6 για την οριστική αποτρίχωση.

Περιοχές που εφαρμόζεται η laser αποτρίχωση

Η laser αποτρίχωση εφαρμόζεται σε κάθε περιοχή που υπάρχει τριχοφυΐα όπως:
  • laser αποτρίχωση προσώπου (άνω χείλος, παρειές, πηγούνι, ζυγωματικά, φαβορίτες, φρύδια)
  • laser αποτρίχωση χεριών (βραχίονες, αντιβράχια)
  • laser αποτρίχωση μασχάλη
  • laser αποτρίχωση μπικίνι
  • laser αποτρίχωση πόδια (κνήμες, μηροί)
  • Άλλες περιοχές όπως στήθος, οσφύς (μέση), κοιλιά, γλουτοί κλπ.
 Οι πιο αγαπημένες περιοχές για τις γυναίκες είναι η laser αποτρίχωση πρόσωπο και η laser αποτρίχωση μπικίνι. 
Δείτε επίσης την Laser Αποτρίχωση για άνδρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...